Ξεκινάτε για παραλία. Επιτέλους θα ζήσετε στιγμές χαλάρωσης! Τα έχετε πάρει όλα; Στο homecorner.gr φροντίζουμε για εσάς και σας παραθέτουμε τα απαραίτητα που πρέπει κανείς να έχει πριν πατήσει το πόδι του στην άμμο.


Καρεκλάκι παραλίας

Παραλία (πρέπει να) σημαίνει άνεση! Είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με την απόλυτη χαλάρωση! Προμηθευτείτε ένα καρεκλάκι παραλίας  πριν ξεκινήσετε! Είναι ένα αντικείμενο που καταλαβαίνουμε την αξία του όταν μας λείπει και χρειάζεται να πληρώσουμε το τσουχτερό αντίτιμο της ξαπλώστρας! Είναι μικρό, πρακτικό και χωράει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας χωρίς να πιάνει χώρο. Μπορείτε απλά να το «ξεχάσετε» εκεί μόνιμα!


Ομπρέλα παραλίας

Ομπρέλα να πάρεις! Ο ήλιος, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες , είναι ανυπόφορος! Όλοι μας το έχουμε ζήσει και όλοι μας έχουμε αναζητήσει σκιά από την ομπρέλα του διπλανού. Πάρε την δική σου! Αν δυσκολεύεσαι να την στήσεις με τον παραδοσιακό τρόπο, υπάρχουν βάσεις σπιράλ που σας επιτρέπουν να «βιδώσετε» την ομπρέλα στην άμμο σε λίγα δευτερόλεπτα!


Ψάθα

Σταθερή αξία παραλίας! Μια ψάθα πάντα χρειάζεται! Δεν χρειάζεται οδηγίες χρήσης: την απλώνουμε στην άμμο και καθόμαστε! Τόσο απλά! Εκτός και αν προτιμάτε να στρώσετε την πετσέτα σας απευθείας στην άμμο, κάτι που μάλλον κανείς δεν θέλει. Σε περίπτωση που έχετε καρεκλάκι, βάλτε στην ψάθα τις τσάντες σας ή ότι άλλο δεν θέλετε να ακουμπάει στην άμμο.


Ψυγειάκια

Η παραλία θέλει καλοπέραση! Η πολυτέλεια μπορεί να βρεθεί στα απλά πράγματα και όχι στα ακριβά beach bar! Πριν ξεκινήσετε οργανωθείτε! Προμηθευτείτε ψυγείο, νερά και αναψυκτικά (και μπύρες) . Απαραίτητα προμηθευτείτε μια σακούλα πάγο λίγο πριν ξεκινήσετε ώστε να σας κρατήσει μέχρι την παραλία! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε το μπάνιο σας!