Τα αξεσουάρ παραλίας δεν είναι μόνο η ομπρέλα και το καρεκλάκι! Τα παιδιά βαριούνται εύκολα οπότε, για να μην έχουμε κλάματα, θα πρέπει να απασχοληθούν στην άμμο. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα παιχνίδια παραλίας που όλοι παίζαμε και κάποιοι παίζουμε ακόμα όταν τα βρίσκουμε μπροστά μας!


Κουβαδάκια και φτυαράκια

Τα κουβαδάκια και τα φτυαράκια είναι η πιο κλασική επιλογή ειδικά για τις μικρές ηλικίες! Το παιδί σας θα μπορεί να παίζει ατελείωτες ώρες χωρίς να κουραστεί! Μπορεί απλά να σκάβει μέχρι να βρει νερό ή να χτίσει παλάτια στην άμμο! Πρακτικά εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εκτός από το να παίξετε μαζί του! Συνοδευτικά, μπορείτε να φτάσετε το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο προσθέτοντας πλαστικά φορτηγάκια και καραβάκια .


Φουσκωτά

Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα; Η φουσκωτή βάρκα είναι πάντα μια εγγυημένη λύση για διασκέδαση στο νερό! Τα παιδιά σας μεταμορφώνονται σε καπετάνιοι και ανακαλύπτουν νέες στεριές! Εσείς απλά πρέπει να έχετε τρόμπα ή γερά πνευμόνια για να την φουσκώσετε! Επίσης, να είστε πάντα δίπλα στο μικρό σας διότι τα φουσκωτά παιχνίδια δεν είναι σωσίβια . Χρειάζεται προσοχή!


Ρακέτες

Το εθνικό μας σπορ. Το άθλημα για όλες τις ηλικίες που παίζεται όπου υπάρχει άμμος! Οι ρακέτες  είναι ότι κοντινότερο στο τέννις χωρίς ιδιαίτερους κανόνες! Όλοι μπορούν να παίξουν: από μικρά παιδιά μέχρι (λίγο!) μεγαλύτερα! Όπως και όλα τα σπορ, όσο παραπάνω εξασκείσαι, τόσο καλύτερη τεχνική αποκτάς! Προσοχή μην το παρακάνετε γιατί ένα χτύπημα από «αδέσποτη» μπάλα αρκεί για να χαλάσει την ηρεμία κάποιου!


Μάσκες και βατραχοπέδιλα

Ο βυθός μας γοητεύει! Ειδικά ο βυθός των Ελληνικών θαλασσών! Είτε είστε έμπειρος δύτης είτε σας αρέσει να κολυμπάτε στην επιφάνεια και απλά να κοιτάτε τον βυθό με ασφάλεια, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μάσκα! Για πιο extreme καταστάσεις, θα χρειαστείτε σίγουρα αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα!