Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου δώστε πικάντικες πινελιές στο ρομαντικό σας ραντεβού, απλά κάνοντας λίγο διαφορετικά κάποια πράγματα. Ξεχάστε τις κλασικές ιδέες, όπως τριαντάφυλλα, σοκολατάκια και δείπνο με κεριά, και φροντίστε τον/την αγαπημένο/η σας μετατρέποντας το μπάνιο σας σε ένα ρομαντικό σπα, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.


                                                          
 

  1. Συγυρίστε την ακαταστασία

Καταρχήν, καθαρίστε το μπάνιο σας και τοποθετήστε προσεκτικά και οργανωμένα τα προϊόντα σε ένα ντουλάπι κάτω από τον νιπτήρα του μπάνιου ή σε ένα μικρό αυτόνομο ράφι.

  1. Δώστε φως στο χώρο

Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, έχουμε ήδη εγκατεστημένα τα ηλεκτρολογικά του μπάνιου. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε απλές αλλαγές στον φωτισμό, ακόμα και χωρίς τη βοήθεια του ηλεκτρολόγου. Μπορείτε να ψάξετε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά για μοντέρνες ή κλασικές επιλογές, ανάλογα τι προτιμάτε, με σκοπό να αλλάξετε τις λάμπες και να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό φωτισμό προσδίδοντας ξεχωριστή και ζεστή ατμόσφαιρα στο μπάνιο. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αλλάξετε τις λάμπες, για διάφορους λόγους, τοποθετήστε σε ένα τραπεζάκι, μέσα στο μπάνιο, ένα φωτιστικό με απαλή λευκή λάμπα. Αποφύγετε λάμπες με έντονο φως. Υπενθυμίζω, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

  1. Μικρές αλλαγές

Κάποιες πινελιές που προσδίδουν σε σπα και είναι εύκολο να τις πραγματοποιήσετε είναι οι εξής:

  • Εάν ο καθρέφτης σας είναι εύκολο να αφαιρεθεί, αντικαταστήστε τον με έναν άλλο που να ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας.
  • Αντικαταστήστε τις κουρτίνες σας, με κουρτίνες που είναι λινές ή από βελούδο δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται σε χώρο σπα.
  • Τοποθετήστε σε εμφανή σημεία, γυάλινα μπολ τα οποία θα περιέχουν άλατα μπάνιου και έλαια.
  • Διακοσμήστε το χώρο με διάφορα φυτά, όπως αλόη, ορχιδεά ή ακόμα και τριαντάφυλλα, υάκινθους και παιώνιες, δημιουργώντας αρωματική πανδαισία.

Μόλις ολοκληρώσετε τις αλλαγές, το μπάνιο σας θα έχει μετατραπεί σε ένα ρομαντικό σπα. Συνοδεύστε το χαλαρωτικό μπάνιο σας με απαλή μουσική και λίγα κεράκια. Αυτή η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σας μείνει αξέχαστη.