Η άνοιξη έφτασε και προσδίδουμε μία αίσθηση δροσιάς στο σπίτι μας. Είναι πάντα διασκεδαστικό να πραγματοποιείς μεγάλες αλλαγές στο σπίτι, όπως να αλλάζεις τη διακόσμηση ή να αγοράζεις νέα έπιπλα. Ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή μπορεί να δώσει άλλη πνοή στο χώρο.

Σας παρουσιάζουμε 8 εύκολους τρόπους ώστε να ανανεώσετε και να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας.

 

  1. Δώστε μία αίσθηση άνοιξης στην είσοδο.

Προσθέστε ένα μικρό φυτό ή διακοσμήστε το τραπεζάκι της εισόδου με τραπεζομάντηλο ανοιχτού χρώματος ώστε να φωτίσετε τη διάθεση των καλεσμένων σας.

  1. Διακοσμήστε το τζάκι.

Αποχαιρετήστε το χειμώνα. Μαζέψτε όμορφα βιβλία σε διάφορα χρώματα και τοποθετήστε τα πάνω στο τζάκι για να δώσετε χρώμα. Επίσης, βάλτε ένα βάζο με λουλούδια ή ακόμα και μία κορνίζα με την αγαπημένη σας οικογενειακή φωτογραφία.

  1. Μπες στο κλίμα της άνοιξης και ανακατάταξε τα ράφια.

Μερικές φορές απλά μετακινώντας λίγο τα διακοσμητικά αντικείμενα σε εμπνέει. Δοκίμασε μία νέα διαρρύθμιση στα ράφια ή στα τραπέζια.

  1. Στρώστε ένα όμορφο τραπέζι.

Καθαρίστε το τραπέζι και στρώστε το ανοιξιάτικα. Βάλτε ανοιχτόχρωμο τραπεζομάντηλο και διακοσμήστε το με ένα μικρό λουλούδι.

  1. Τοποθετήστε μερικά φυτά.

Μπορείτε σε μερικούς κενούς χώρους, κοντά στα παράθυρα, να τοποθετήσετε μικρά φυτά, τα οποία θα δροσίσουν το χώρο σας.

  1. Διακοσμήστε το σαλόνι με διάφορους πίνακες ή μαξιλάρια.

Δώστε χρώμα στο σπίτι σας. Κρεμάστε στους τοίχους, που είναι «άδειοι», πίνακες, ενώ στον καναπέ και στις πολυθρόνες τοποθετήστε διακοσμητικά μαξιλάρια.

  1. Δώστε άλλη πνοή στο μπάνιο σας.

Τέρμα οι σκουρόχρωμες πετσέτες. Η άνοιξη απαιτεί ανοιχτά χρώματα. Αντικαταστήστε τες με πολύχρωμες.

  1. Αίσθηση ανανέωσης στη κρεβατοκάμαρα.

«Ντύστε» την κρεβατοκάμαρά σας με σετ σεντονιών σε ανοιχτό χρώμα, ώστε να προσδώσετε μία ευχάριστη ομορφιά στον προσωπικό σας χώρο.