Θέλετε να στολίσετε αλλά δεν βρίσκετε χώρο; Μην αφήνετε το μικρό σας σπίτι να κάνει έξωση στα φετινά Χριστούγεννα!
Ανεβάστε το επίπεδο


Δώστε ύψος στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας!

Επιλέξτε ένα μικρό δέντρο και χρησιμοποιήσετε παλέτες, ένα τραπέζι, το παλιό κομοδίνο σας ή ακόμα και μια συρταριέρα για να του χαρίσετε... ύψος.

Ένα δέντρο αλλά τι δέντρο!

Πείτε όχι στο κανονικό δέντρο και δημιουργήστε μόνοι σας, χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα φωτάκια, στολίδια, και ράφια ή απλά ζωγραφίστε το.


Βγείτε στα παράθυρα ...

Αν δεν έχετε χώρο να στολίσετε, τότε δεν έχετε παρά να κρεμάσετε από τα παράθυρα στεφάνια, στολίδια, γιρλάντες ή ακόμη και λουλούδια που σας θυμίζουν τα Χριστούγεννα τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σας.


Μικρές λεπτομέρειες

Στολίσατε δέντρο αλλά δεν σας είναι αρκετό; Αλλάξετε τα μαξιλάρια σας, τα ριχτάρια ή τα φυτά σας και προτιμήσετε για αυτά εκείνα που έχουν εορταστικά χρώματα και θέματα.

Υπαίθρια διακόσμηση

Τολμήστε να στολίσετε τη βεράντα σας με χριστουγεννιάτικα φωτάκια, γιρλάντες, ένα όμορφο λευκό χαλί. Πέρα από όλα αυτά, μπορείτε να γεμίσετε τις γλάστρες σας με στολίδια.

Βάλτε το στο τραπέζι
Το πνεύμα των Χριστουγέννων αξίζει μια θέση στο coffee table σας! Μην ξεχάσετε λοιπόν να το διακοσμήσετε εορταστικά: από το τραπεζομάντηλο μέχρι διάφανα βάζα και μπολ γεμάτα με τα στολίδια σας.