Η Τσικνοπέμπτη είναι μια από εκείνες τις «γιορτές», που  όμως δεν είναι ακριβώς γιορτή αλλά γιορτάζει όλη η χώρα.
Αν, λοιπόν, είστε και εσείς από αυτούς που ετοιμάζονται να… τιμήσιυν δεόντως την ημέρα εντός των τειχών, βεβαιωθείτε ότι θα είστε έτοιμοι!

Ψησταριά: Ποια είναι η κατάλληλη;;;

Ναι, το ψήσιμο του κρέατος είναι θέμα ικανότητας, όμως ακόμα κι ο πιο έμπειρος ψήστης να είσαι σίγουρος πως δε θα πει όχι σε μια καλή ψησταριά. Αν σκοπεύεις να επενδύσεις σε μία ή να αντικαταστήσεις αυτή που ήδη διαθέτεις, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία.

Όρισε το budget σου, δες τις ανάγκες σου, σκέψου τον τρόπο ψησίματος που προτιμάς και επίλεξε το μοντέλο που σου ταιριάζει. Βεβαιώσου μόνο ότι χωρά στην αυλή ή τη βεράντα σου!

Τι τύπος ψήστη είσαι;

Χρειάζεσαι Σχάρα ψησίματος χρωμίου με πόδια 34Χ29,5Χ8,5 εκ. KS0018;



Η μήπως ψάχνεις για μια φορητή επιτραπέζια ψησταριά κάρβουνου με 2 σχάρες;;



Αν τώρα θες την άφθαστη γεύση τότε το Μινι Grill - 80915 είναι  ότι χρειάζεσαι!



Τα απαραίτητα «έξτρα»

Ακόμα κι αν δε χρειάζεσαι όμως ψησταριά, προμηθεύσου τα απαραίτητα αξεσουάρ ψησταριάς και barbeque: σπάτουλες, βούρτσες, πινέλα, λαβίδες και λοιπά σύνεργα, που θα σου επιτρέψουν να έχεις με ασφάλεια τον πλήρη έλεγχο των νοστιμιών που ετοιμάζεις.

Βρες το στυλ που σου αρέσει και διάλεξε τα «εργαλεία» με τα οποία θα… μεγαλουργήσεις!

Η Τσικνοπέμπτη, όμως, δεν τελειώνει στο ψήσιμο. Με το φαγητό να έχει ετοιμαστεί, η δράση μεταφέρεται στην κουζίνα και την τραπεζαρία, γι’ αυτό σιγουρέψου ότι ο εξοπλισμός σου σε είδη κουζίνας και σερβιρίσματος είναι αρκετός για μια αξέχαστη Τσικνοπέμπτη!