Ανανέωσε το σπίτι σου οικονομικά!

Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια μπήκαν και πάλι στα κουτιά...΄Ώρα να ανανεώσουμε τη χειμερινή διακόσμηση του σπιτιού μας!

-Ανανέωση Καθιστικού: Αντικαταστήστε τα υφασμάτινα καλύμματα των μικρών μαξιλαριών του καναπέ με πλεκτά που η ύφανσή τους αμέσως θα ζεστάνει το χώρο. Μια ανανέωση στη θεματολογία του δίσκου πάνω στο coffee table θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ανανέωση. Μερικά επιπλέον κηροπήγια και ένα μικρό μπουκέτο φρέσκων λουλουδιών θα απογειώσει αισθητικά το αποτέλεσμα.


-Ανανέωση Κουζίνας: Σε μια γωνιά του πάγου της κουζίνας σας τοποθετήστε τρεις κανάτες, διαφορετικών μεγεθών αλλά του ίδιου χρώματος, βάλτε μέσα τα εργαλεία μαγειρικής που έχετε και περάστε με ένα σπάγκο, γύρω από το λαιμό της κάθε κανάτας, ένα κουκουνάρι ως μενταγιόν.

-Ανανέωση Υπνοδωματίου
: Στρώστε στο κρεβάτι σας ολόλευκα λευκά είδη και προσθέστε επάνω σε μια άκρη του κρεβατιού μια συνθετική γούνινη κουβέρτα μικρού μεγέθους χρώματος της επιλογής σας. Στην ίδια με αυτή απόχρωση μπορείτε να έχετε και ένα πατάκι συνθετικής γούνας ή ένα επιπλέον χαλί μπροστά από το κρεβάτι σας και πάνω από κάποιο άλλο ήδη υπάρχον.

-Ανανέωση Μπάνιου:
Ότι πιο εύκολο και οικονομικό μπορείτε να κάνετε για αλλάξετε τη διακόσμηση του μπάνιου σας είναι να υιοθετήσετε τις σκούρες αποχρώσεις για τις πετσέτες σας και να τοποθετήσετε στο δάπεδο αυτού ένα αντιολισθητικό χαλάκι σε αποχρώσεις ανάλογες με τα χρώματα του μπάνιου σας. Με την κίνηση αυτή το μπάνιο σας θα έχει πιο χειμερινό λουκ.

Αλλάξτε διακόσμηση - αλλάξτε διάθεση!!!