Ενώ τα smartphones γίνονται όλο και πιο ανθεκτικά, την ίδια στιγμή γίνονται όλο και πιο ακριβά, με τιμές που ξεπερνούν τα 1000€. Είναι πολλά τα λεφτά! Μήπως λοιπόν να βάζατε μία θήκη;

Γνωρίζατε ότι το 25% των χρηστών smartphone δεν χρησιμοποιούν θήκη; Οι λόγοι είναι απλοί: μια θήκη αυξάνει τον όγκο του τηλεφώνου, το τηλέφωνο είναι πιο όμορφο ή οι θήκες είναι τους φαίνονται ακριβές. Ενώ όλοι οι παραπάνω λόγοι έχουν νόημα και είναι σεβαστοί, το να αφήσετε το τηλέφωνό σας στην τύχη του φαίνεται λίγο επικίνδυνο.


Καλύτερη Προστασία

Αυτός είναι ίσως ο πιο προφανής λόγος για τη χρήση θήκη τηλεφώνου. Πολλοί άνθρωποι ρίχνουν το τηλέφωνό τους σε εβδομαδιαία (ή και καθημερινή!) βάση. Μπορεί η οθόνη του τηλεφώνου σας να σπάσει ακόμα και σε θήκη; Φυσικά και μπορεί, αλλά είναι λιγότερο πιθανό. Η προσθήκη προστατευτικού γυαλιού οθόνης από tempered glass μπορεί να μειώσει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα σπασίματος!) Οι θήκες έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν την πρόσκρουση από την πτώση στο έδαφος.

Η σκληρές θήκες είναι λιγότερο προστατευτικές, καθώς είναι πιο πιθανό να σπάσουν όταν πέσουν. Οι μαλακές θήκες έχουν περισσότερη ελαστικότητα, επομένως μπορούν να απορροφήσουν την πρόσκρουση καλύτερα. Εμείς προτείνουμε κάτι ενδιάμεσο: σκληρό εξωτερικό κέλυφος και ένα μαλακό εσωτερικό.


Ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στυλ σας

Πολλοί θεωρούν την τηλεφωνική τους θήκη ως επέκταση του προσωπικού τους στυλ ή προσωπικότητας. Είτε προτιμάτε μια θήκη με χαριτωμένους χαρακτήρες , μια μοντέρνα, κομψή θήκη ή μια θήκη με το λογότυπο της αγαπημένης σας ομάδας, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα όριο στις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Με όλες αυτές τις επιλογές, μπορείτε να προστατέψετε το τηλέφωνό σας χωρίς να θυσιάζετε το στυλ.


Δεν κάνατε ασφάλεια συσκευής

Πολλές εταιρείες κινητής προσφέρουν πλέον πακέτα ασφάλισης συσκευής. Εάν επιλέξετε να μην αγοράσετε ασφάλιση τηλεφώνου, τότε χρειάζεστε επειγόντως μια θήκη! Ακόμα και ο πιο προσεκτικός άνθρωπος μπορεί να έχει μια άτυχη στιγμή. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να δείτε είναι το ακριβό σας τηλέφωνο να γλιστρήσει από τα χέρια σας και να πέσει στο πάτωμα, στο πεζοδρόμιο ή στον δρόμο.


Αυξάνει την αξία μεταπώλησης

Ακόμα και αν προσέχετε και δεν σπάσετε την οθόνη σας, σίγουρα τα κινητά παρουσιάζουν σημάδια φυσικής φθοράς όπως γρατζουνιές. Αν θελήσετε να πουλήσετε το τηλέφωνό σας, τότε αυτά τα μικρά σημάδια θα μετρήσουν αρνητικά. Μια θήκη μπορεί να μειώσει το ποσό των επιφανειακών ζημιών που έγιναν στο τηλέφωνό σας, το οποίο με τη σειρά του θα διατηρήσει την αξία μεταπώλησης υψηλή!


Ενώ υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα που σχετίζονται με θήκες τηλεφώνου, όπως όγκος και κόστος, τα πλεονεκτήματα είναι περισσότερα και τις κάνουν πραγματικά να αξίζουν τον κόπο. Μια επισκευή οθόνης μπορεί να κοστίσει έως και 250€ στα πιο σύγχρονα μοντέλα, με τα παλαιότερα μοντέλα να κοστίζουν έως και 100€. Γιατί να το ρισκάρετε;