Το καλοκαίρι είναι εδώ! Η θερμοκρασία ανεβαίνει και δεν υπάρχει καλύτερη λύση για τη ζέστη από μια βουτιά στη θάλασσα! Το homecorner.gr σας προτείνει τα πιο hot αδιάβροχα gadgets που πρέπει να προμηθευτείτε πριν βγείτε στην παραλία!

 

Αδιάβροχη θήκη

Πρόκειται ίσως για το πιο απαραίτητο αξεσουάρ παραλίας. Η αδιάβροχη θήκη, εκτός από προστασία, προσφέρει και υπέροχες υποβρύχιες φωτογραφίες! Απλά τοποθετείστε την συσκευή σας μέσα στην θήκη, περιστρέψτε τους μικρούς στρογγυλούς διακόπτες στο πάνω μέρος της θήκης και το κινητό σας είναι πλέον 100% αδιάβροχο μέχρι και σε βάθος 10 μέτρων. Ακόμα και εκτός θάλασσας, χρησιμοποιείστε το κινητό σας με βρεγμένα χέρια ή δίπλα στους φίλους σας που κάνουν βουτιές! Κρεμιέται στο λαιμό, στο μπράτσο ή στο χέρι.

 

Αδιάβροχη κάμερα 4K

Για εσάς που θέλετε το κάτι παραπάνω στις υποβρύχιες λήψεις, έως και τα 30 μέτρα βάθος. Ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες ή δυσμενείς συνθήκες, καταγράψτε τις δραστηριότητες σας και κρατήστε για πάντα ζωντανές τις αναμνήσεις σας. Είτε κάνετε καταδύσεις ή οποιοδήποτε άλλο extreme σπορ, θα μπορέσετε να κρατήσετε τις αγαπημένες σας στιγμές και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας. Διαθέτει Ultra HD ανάλυση 4K, ευρυγώνιο φακό μέχρι και 170ο και ενσωματωμένο WiFi. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως βάση για αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο, κράνος και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις μοναδικές δυνατότητες που σας προσφέρει.

 

Βάση κάμερας - τρίποδο

Αφού προμηθευτείτε την παραπάνω action camera τότε σίγουρα θα χρειαστείτε τον αδιάβροχο 3 σε 1 βραχίονα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λαβή κάμερας, ως βραχίονας επέκτασης και ως τρίποδο. Μπορείτε, δηλαδή, με το ίδιο αξεσουάρ να βάλετε υπέροχες selfies , να καταγράψετε υποβρύχια βίντεο με άνεση ή να στήσετε την κάμερα για αυτό-φωτογράφιση χάρη στο τρίποδο που βρίσκεται βιδωμένο εσωτερικά της λαβής.

 

Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή

Για τους πιο παραδοσιακούς τύπους που αναζητούν μια οικονομική λύση, η παραπάνω αδιάβροχη κάμερα είναι ιδανική! Πρόκειται για τις γνωστές σε όλους μας μίας χρήσης αναλογικές φωτογραφικές μηχανές με φιλμ 20 καρέ. Βγάλτε ξέγνοιαστα υποβρύχιες φωτογραφίες χωρίς να ανησυχείτε για πιθανό βραχυκύκλωμα.

 

Αδιάβροχη τσάντα 2L

Η παραπάνω τσάντα είναι ένα must παραλίας! 100% αδιάβροχος σάκος παραλίας 2 λίτρων με ιμάντα ασφαλείας για να το στερεώνετε στην μέση ή στο μπράτσο. Είναι κατασκευασμένος από νάιλον με επικάλυψη μουσαμά PVC, πολύ ανθεκτικός και καθαρίζεται πανεύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Είναι η τέλεια τσάντα για τις εκδρομές σας , όπως καγιάκ, κολύμπι, ψάρεμα , ποδηλασία ή ακόμα και όταν ταξιδεύετε! Αποτελεί την ασφαλέστερη λύση για τα αντικείμενα σας αφού τα προστατεύει από νερό και άμμο!