Το καλοκαίρι είναι εδώ και το μυαλό μας ταξιδεύει σε παραλίες και διακοπές!

Mετά από μια κουραστική ημέρα αυτό που χρειαζόμαστε είναι να νιώθουμε όμορφα και χαλαρά στον χώρο μας.

Ετσι, μπορούμε με διάφορους τρόπους να φέρουμε το καλοκαίρι σπίτι μας και να διαμορφώσουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας με καλοκαιρινή διάθεση.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε διάφορα tips διακόσμησης για να ανανεώσουμε το σπίτι μας με καλοκαιρινή διάθεση ώστε να νιώθουμε πιο ευχάριστα όταν μένουμε σε αυτό.

-Αρχικά, μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας πιο καλοκαιρινό, πιο ευχάριστο, πιο όμορφο και πιο στιλάτο με το να δημιουργήσετε μικρές καλοκαιρινές γωνιές με πράγματα που ήδη έχετε! Οπως για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε σε μια γωνιά μια ψάθινη καρέκλα και πάνω της να ρίξεις ένα καλοκαιρινό ριχτάρι. Δίπλα τοποθετείστε ένα γυάλινο βάζο και μέσα βάλτε μεγάλα φύλλα από καλοκαιρινά φυτά ή στάχυα ή καλάμια. Αλλιώς τοποθετείστε ένα φυτό εσωτερικού χώρου σε ψάθινο καλάθι.

-Μια άλλη πρόταση είναι να αλλάξετε την βιβλιοθήκη σας: βγάλτε μερικά βιβλία και βάλτε φυτά στα ψηλότερα ράφι. Μπορείτε επίσης να βάλετε ψάθινα και γυάλινα διακοσμητικά και να βάλετε τα βιβλία στις άκρες των ραφιών για να φαίνεται ακόμα λιγότερο φορτωμένη.

-Οσο για την διακόσμηση του τραπεζιού μας, μια ωραία ιδέα είναι να βάλετε λεμόνια πάνω στο λευκό τραπεζομάντιλο. Βάλτε επίσης από ένα λεμόνι στο κάθε πιάτο και όταν έρθει το φαγητό μπορείτε να τα κόψετε και να τα χρησιμοποιήσετε.

-Μια άλλη ξεχωριστή ιδέα για το υπνοδωμάτιό σας είναι να αντικαταστήστε τα κομοδίνα με ψάθινα πουφ ή ξύλινα σκαμπό. Εάν το κρεβάτι είναι χαμηλό τότε προτιμήστε τα ψάθινα πουφ, ενώ αν είναι ψηλό τα ξύλινα σκαμπό.

- Τέλος, γεμίστε το σπίτι σας με  φυτά εσωτερικού χώρου. Τα ιδανικά φυτά για το σπίτι είναι: ζάμια, σανσιβέρια, μονστέρα, δράκαινα, καλαθέα, αλοκάσια, σπαθίφυλλο και ντιφενμπάχια.