Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, ίσως η πιο αγαπημένη μας διακοσμητική παρέμβαση της χρονιάς

Φωτάκια, στολίδια, μπάλες...Tα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν, γι’ αυτό και τώρα είναι η καλύτερη ώρα για να αρχίσουμε τις προετοιμασίες.
Για την τέλεια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου έχουμε βρει τις καλύτερες ιδέες!


1. Στολίστε το σπίτι με τα κατάλληλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Χριστούγεννα = μαγεία. Απολαύστε τις γιορτές, επιλέγοντας τα διακοσμητικά στοιχεία που θα χαρίσουν μία μοναδική εορταστική νότα στο χώρο σας. Προσθέστε φανταχτερές χριστουγεννιάτικες μπάλες στο δέντρο, κάλτσες στο τζάκι για τον Άγιο Βασίλη, κεράκια, διακοσμητικά φαναράκια και γιατί όχι πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια και ξωτικά. Τα μικρά παιδιά είναι σίγουρο ότι θα τα λατρέψουν.


2. Επιλέξτε χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ για τα έπιπλά σας


Δώστε στο καθιστικό σας μία χριστουγεννιάτικη διάθεση επιλέγοντας ριχτάρια και μαξιλαράκια για τον καναπέ με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Έτσι, ακόμα και αν είναι το χρώμα των επίπλων σας είναι καλοκαιρινό, τα αξεσουάρ θα του αλλάξουν την όψη και την αίσθηση.


3. Επιμεληθείτε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της τραπεζαρίας

Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική ευκαιρία για να περάσουμε μαζί στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και οι στιγμές συνοδεύονται τέλεια με χριστουγεννιάτικες γεύσεις στην… τραπεαρία. Δώστε της χριστουγεννιάτικο στιλ με το κατάλληλο τραπεζομάντηλο, χριστουγεννιάτικα σουπλά και χαρτοπετσέτες σε μοναδικά σχέδια.


4. Κάντε το χώρο σας να μυρίζει… Χριστούγεννα!

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δεν σταματά στα υλικά αγαθά… Ολοκληρώστε την ιδανικά επιλέγοντας αρωματικά χώρου με μυρωδιές που παραπέμπουν στην αγαπημένη σας γιορτή όπως μήλο, κανέλα ή πεύκο. Παράλληλα, οι μυρωδιές θα χαρίσουν στο χώρο και μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.


6. Αφήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο να κλέψει τις εντυπώσεις!


Φυσικά, το χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελεί το top στοιχείο στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Εάν ο χώρο σας το επιτρέπει, τότε το ιδανικό σημείο για να το τοποθετήσετε είναι δίπλα στο τζάκι. Ολοκληρώστε την διακόσμησή του, τοποθετώντας γύρω από αυτό δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τυλιγμένα σε γιορτινές συσκευασίες.


7. Προσθέστε στην εξώπορτα ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Μέρος της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης είναι και ο στολισμός της εξώπορτας. Από αυτόν δε μπορεί να λείπει ένα ιδιαίτερο στεφάνι το οποίο θα κερδίζει τις εντυπώσεις με την καλαισθησία του. Μπορείτε να προτιμήσετε ένα έτοιμο στολισμένο ή να φτιάξετε από την αρχή το δικό σας με απλές χριστουγεννιάτικες μπάλες, κουκουνάρια και γκι.

Δείτε εδώ Χριστουγεννιάτικα είδη

Καλές γιορτές,