Ψάχνετε πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο σας, το σπίτι σας ή τους αγαπημένους σας;


Φέτος, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι ή μαζί με τα παιδιά και τους αγαπημένους σας, τις δικές σας μπάλες και στολίδια από χαρτί!,

Μια δραστηριότητα που "πλουτίζει" με έναν μοναδικό τρόπο τον χρόνο και τις αναμνήσεις των γιορτινών ημερών με μερικές πραγματικά ξένοιαστες, όμορφες και δημιουργικές ώρες.


Θα χρειαστείτε μόνον χαρτόνια χρωματιστά ή οποιοδήποτε άλλο είδος χαρτιού, ψαλιδάκι, κόλλα και συραπτικό. Πολύ όμορφα και τα χάρτινα στολίδια που μπορείτε να φτιάξετε με χαρτιά από παλιά περιοδικά και εφημερίδες.

Για να κόψετε ολόκληρα σχέδια σε γιορτινά σχήματα, οι φόρμες μπισκότων είναι το ιδανικότερο ...πατρόν και ευκολότερες αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακές όλες οι κατασκευές αποτελούμενες από μικρές λωρίδες χαρτονιού που τις ενώνετε με συρραπτικό ή κόλλα, ανάλογα με το είδος της κατασκευής, για να δώσετε όποιο σχήμα θέλετε.

Φυσικά μπορείτε να κολλήσετε πάνω στο χαρτόνι κομματάκια υφάσματος, τρέσες, να προσθέσετε σε τέτοια στολίδια κουμπιά, χάντρες κλπ.

Κρεμάστε τις χάρτινες μπάλες και στολίδια με ένα σκοινάκι ή κορδέλα από το δέντρο, θα είναι πραγματικά πολύ όμορφα και αληθινά ...μοναδικά, δεύτερα σαν αυτά σίγουρα δεν θα υπάρχουν σε κανένα κατάστημα, σε κανένα άλλο σπίτι!


Αν φυσικά δεν έχετε τον ανάλογο χρόνο, μπορείτε να βρείτε εδώ έτοιμα στολίδια!