ΜΕΝΟΥ
καλάθι

Ζητάμε την κατανόησή σας για όποια καθυστέρηση στην παραλαβή της παραγγελίας σας.
Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παραλάβετε έγκαιρα την παραγγελία σας.
Ο φόρτος εργασίας τόσο ο δικός μας, όσο και - κυρίως - των συνεργαζόμενων εταιρειών Courier, είναι όμως αστάθμητος παράγοντας

FM Transmitters

Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-53611
Χαρακτηριστικά: Διαθέτει ψηφιακή οθόνη.Διαθέτει ενσωματωμένο Bluetooth για να πραγματοποείτε κλήσεις.Ο πομπός αναπαράγει μουσική από USB στικάκι, κάρτα SD ή AUX.Υποστηρίζει αρχεία ήχου Mp3 και WMA.Η θύρα USB είναι κατάλληλη και για φόρτιση συσκευών με μέγιστη έξοδο 5V/2A.   Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Τ..
7,20€ Χωρίς ΦΠΑ:7,20€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-31003
Χαρακτηριστικά:Ο πομπός είναι μια συσκευή που επιτρέπει τη χρήση του στερεοφωνικού συστήματος του αυτοκινήτου για τη δημιουργία κλήσεων και την αναπαραγωγή μουσικής από το κινητό τηλέφωνο μέσω  Bluetooth.Επιτρέπει την αναπαραγωγή κομματιών από SD κάρτα, USB flash αλλά και μέσω υποδοχής 3.5mm..
12,20€ Χωρίς ΦΠΑ:12,20€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-31004
Χαρακτηριστικά: Ο πομπός είναι μια συσκευή που επιτρέπει τη χρήση του στερεοφωνικού συστήματος του αυτοκινήτου για τη δημιουργία κλήσεων και την αναπαραγωγή μουσικής από το κινητό τηλέφωνο μέσω  Bluetooth. Επιτρέπει την αναπαραγωγή κομματιών από SD κάρτα, USB flash αλλά και μέσω υποδοχής 3.5mm για τ..
12,76€ Χωρίς ΦΠΑ:12,76€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)