ΜΕΝΟΥ
καλάθι

Αξεσουάρ Ελαστικών

Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-35299
Χαρακτηριστικά:   Προσαρμόζονται πολύ εύκολα στις βαλβίδες των ελαστικών σας. Σας προειδοποιεί οπτικά όταν η πίεση είναι χαμηλή ώστε να αποτρέψετε τη φθορά των ελαστικών ή των έκρηξη των φουσκωμένων ελαστικών. Είναι εύκολα στην εγκατάσταση και τη χρήση. Ταιριάζει σε όλες τις βαλβίδες...
6,86€ Χωρίς ΦΠΑ:6,86€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52552
Χαρακτηριστικά:Εύκολη και άνετη χρήση.Ανθεκτική και υψηλής ποιότητας κατασκευή από κράμα αλουμινίου.Κατάλληλα για την αντικατάσταση των παλιών ή χαμένων καπακιών.Είναι για όλα τα λάστιχα με βαλβίδες διαμέτρου 0.7 εκατοστών.Σε χρώματα που κάνουν το όχημα να ξεχωρίζει. Η συσκευασία περιλαμβάνει: 4..
2,34€ Χωρίς ΦΠΑ:2,34€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-54130
Εύκολη και άνετη χρήση.Ανθεκτική και υψηλής ποιότητας κατασκευή από κράμα αλουμινίου.Κατάλληλα για την αντικατάσταση των παλιών ή χαμένων καπακιών.Είναι για όλα τα λάστιχα με βαλβίδες διαμέτρου 0.7 εκατοστών. Διαστάσεις:Εσωτερική διάμετρος: 7 χιλιοστάΕξωτερική διάμετρος: 10  χιλιοστάΎψος: 1.7 εκατο..
2,04€ Χωρίς ΦΠΑ:2,04€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52549
Χαρακτηριστικά:Εύκολη και άνετη χρήση.Ανθεκτική και υψηλής ποιότητας κατασκευή από κράμα αλουμινίου.Κατάλληλα για την αντικατάσταση των παλιών ή χαμένων καπακιών.Είναι για όλα τα λάστιχα με βαλβίδες διαμέτρου 0.7 εκατοστών.Σε χρώματα που κάνουν το όχημα να ξεχωρίζει. Διαστάσεις:Εσωτερική διάμετρος:..
2,04€ Χωρίς ΦΠΑ:2,04€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52545
Χαρακτηριστικά:Εύκολη και άνετη χρήση.Ανθεκτική και υψηλής ποιότητας κατασκευή από κράμα αλουμινίου.Κατάλληλα για την αντικατάσταση των παλιών ή χαμένων καπακιών.Είναι για όλα τα λάστιχα με βαλβίδες διαμέτρου 0.7 εκατοστών.Σε χρώματα που κάνουν το όχημα να ξεχωρίζει. Διαστάσεις:Εσωτερική διάμετρο..
2,28€ Χωρίς ΦΠΑ:2,28€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-53980
Εύκολη και άνετη χρήση.Ανθεκτική και υψηλής ποιότητας κατασκευή από κράμα αλουμινίου.Κατάλληλα για την αντικατάσταση των παλιών ή χαμένων καπακιών.Είναι για όλα τα λάστιχα με βαλβίδες διαμέτρου 0.7 εκατοστών.Σε χρώματα που κάνουν το όχημα να ξεχωρίζει.Η συσκευασία περιλαμβάνει: 4 x Καπάκια βαλβίδας..
3,12€ Χωρίς ΦΠΑ:3,12€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-54624
Το όχημα σας θα δείχνει ότι έχει κύκλους φωτός στους τροχούς καθώς έχετε αναπτύξει κάποια ταχύτητα. Είναι φτιαγμένο από πλαστικό και έχει αισθητήρα φωτός ώστε το led να ανάβει μόνο την νύχτα. Περιέχει αντάπτορα για να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε λάστιχο(αυτοκινήτου,μηχανής,ποδηλάτου) Δου..
2,08€ Χωρίς ΦΠΑ:2,08€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-54623
Το όχημα σας θα δείχνει ότι έχει κύκλους φωτός στους τροχούς καθώς έχετε αναπτύξει κάποια ταχύτητα. Είναι φτιαγμένο από πλαστικό και έχει αισθητήρα φωτός ώστε το led να ανάβει μόνο την νύχτα. Περιέχει αντάπτορα για να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε λάστιχο(αυτοκινήτου,μηχανής,ποδηλάτου) Χ..
2,08€ Χωρίς ΦΠΑ:2,08€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)