ΜΕΝΟΥ
καλάθι

Ζητάμε την κατανόησή σας για όποια καθυστέρηση στην παραλαβή της παραγγελίας σας.
Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παραλάβετε έγκαιρα την παραγγελία σας.
Ο φόρτος εργασίας τόσο ο δικός μας, όσο και - κυρίως - των συνεργαζόμενων εταιρειών Courier, είναι όμως αστάθμητος παράγοντας

Αξεσουάρ Ελαστικών

Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-54130
Εύκολη και άνετη χρήση.Ανθεκτική και υψηλής ποιότητας κατασκευή από κράμα αλουμινίου.Κατάλληλα για την αντικατάσταση των παλιών ή χαμένων καπακιών.Είναι για όλα τα λάστιχα με βαλβίδες διαμέτρου 0.7 εκατοστών. Διαστάσεις:Εσωτερική διάμετρος: 7 χιλιοστάΕξωτερική διάμετρος: 10  χιλιοστάΎψος: 1.7 εκατο..
2,04€ Χωρίς ΦΠΑ:2,04€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52549
Χαρακτηριστικά:Εύκολη και άνετη χρήση.Ανθεκτική και υψηλής ποιότητας κατασκευή από κράμα αλουμινίου.Κατάλληλα για την αντικατάσταση των παλιών ή χαμένων καπακιών.Είναι για όλα τα λάστιχα με βαλβίδες διαμέτρου 0.7 εκατοστών.Σε χρώματα που κάνουν το όχημα να ξεχωρίζει. Διαστάσεις:Εσωτερική διάμετρος:..
2,04€ Χωρίς ΦΠΑ:2,04€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52545
Χαρακτηριστικά:Εύκολη και άνετη χρήση.Ανθεκτική και υψηλής ποιότητας κατασκευή από κράμα αλουμινίου.Κατάλληλα για την αντικατάσταση των παλιών ή χαμένων καπακιών.Είναι για όλα τα λάστιχα με βαλβίδες διαμέτρου 0.7 εκατοστών.Σε χρώματα που κάνουν το όχημα να ξεχωρίζει.Διαστάσεις:Εσωτερική διάμετρο..
2,28€ Χωρίς ΦΠΑ:2,28€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-53980
Εύκολη και άνετη χρήση.Ανθεκτική και υψηλής ποιότητας κατασκευή από κράμα αλουμινίου.Κατάλληλα για την αντικατάσταση των παλιών ή χαμένων καπακιών.Είναι για όλα τα λάστιχα με βαλβίδες διαμέτρου 0.7 εκατοστών.Σε χρώματα που κάνουν το όχημα να ξεχωρίζει.Η συσκευασία περιλαμβάνει: 4 x Καπάκια βαλβίδας..
3,12€ Χωρίς ΦΠΑ:3,12€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)