ΜΕΝΟΥ
καλάθι

Ζητάμε την κατανόησή σας για όποια καθυστέρηση στην παραλαβή της παραγγελίας σας.
Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παραλάβετε έγκαιρα την παραγγελία σας.
Ο φόρτος εργασίας τόσο ο δικός μας, όσο και - κυρίως - των συνεργαζόμενων εταιρειών Courier, είναι όμως αστάθμητος παράγοντας

Τεμπέληδες Αυτοκινήτου

Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52048
Χαρακτηριστικά: Κομψός σχεδιασμός και κατασκευή από υψηλής ποιότητας πλαστικό και τεχνόδερμα. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο με ανοιγόμενο καπάκι για να τοποθετήσετε χρήματα, το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά σας αντικείμενα. Διαθέτει μία θύρα USB για να φορτίζετε το κινητό ή το tablet σας. Διαθ..
48,00€ Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52011
Χαρακτηριστικά: Κομψός σχεδιασμός και κατασκευή από υψηλής ποιότητας πλαστικό και τεχνόδερμα. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο με ανοιγόμενο καπάκι για να τοποθετήσετε χρήματα, το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά σας αντικείμενα. Διαθέτει μία θύρα USB για να φορτίζετε το κινητό ή το tablet σας. Διαθέτει..
48,00€ Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-53187
Χαρακτηριστικά: Κομψός σχεδιασμός και κατασκευή από υψηλής ποιότητας πλαστικό και τεχνόδερμα.Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο με ανοιγόμενο καπάκι για να τοποθετήσετε χρήματα, το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά σας αντικείμενα.Διαθέτει μία θύρα USB για να φορτίζετε το κινητό ή το tablet σας.Διαθέτει 3 ..
48,00€ Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-51324
Κατάλληλο και για νέους οδηγούς.  Προσφέρει ένα επιπλέον κράτημα στο τιμόνι.  Ταιριάζει στα περισσότερα τιμόνια αφού διαθέτει ρυθμιζόμενο δακτύλιο.  Χρησιμοποιείται σε απλά I.X., λεωφορεία, φορτηγά κ.ά.  Κατασκευασμένο από αλουμίνιο.  Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Ύψος): 9 x 7 x 5 εκατοστά Η συ..
8,56€ Χωρίς ΦΠΑ:8,56€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)