ΜΕΝΟΥ
καλάθι

Μακιγιάζ - Εξοπλισμός

Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52117
Χαρακτηριστικά:Οργανώνει και τακτοποιεί το μπάνιο και τα καλλυντικά σας.Η θήκη είναι από ακρυλικό πλαστικό με διαφάνεια για να βλέπετε στο εσωτερικό της.Διαθέτει 8 θέσεις.Σε σχήμα καρδιάς.Κατάλληλο για κρέμες, make-up, μάσκαρα, κραγιόν, κλπ. Διαστάσεις:Μήκος x Πλάτος x Ύψος: 12 x 9 x 6 εκατοστά ..
3,22€ Χωρίς ΦΠΑ:3,22€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52434
Χαρακτηριστικά:Οργανώνει και τακτοποιεί το μπάνιο και τα καλλυντικά σας.Η θήκη είναι από ακρυλικό πλαστικό με διαφάνεια για να βλέπετε στο εσωτερικό της.Καθαρίζεται εύκολα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.Διαθέτει 2 επίπεδα: 1 ενιαίο και 1 με 3 θέσεις.Διαθέτει καπάκι για να προστατεύει τα προσωπικά σας..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52435
Χαρακτηριστικά:Οργανώνει και τακτοποιεί το μπάνιο και τα καλλυντικά σας.Η θήκη είναι από ακρυλικό πλαστικό με διαφάνεια για να βλέπετε στο εσωτερικό της.Καθαρίζεται εύκολα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.Διαθέτει 4 συρτάρια, θέσεις για μανό ή κραγιόν και καθρέφτη.Κατάλληλο για πινέλα μακιγιάζ, ντεμακι..
22,00€ Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-53873
Οργανώνει και τακτοποιεί τα καλυντικά και τα πινέλα σας και μπορεί να το τοποθετήσετε στο μπάνιο σας,στο δωμάτιο σας κ.λ.π Χάρη στον διάφανο σχεδιασμό της θα μπορείτε να βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε. Διαθέτει 3 θέσεις διαφόρων μεγεθών για να μπορείτε να τοποθετήσετε κρέμες, πινέλα κ.α.Διαστάσεις :..
6,38€ Χωρίς ΦΠΑ:6,38€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52118
Χαρακτηριστικά:Οργανώνει και τακτοποιεί το μπάνιο και τα καλλυντικά σας.Η θήκη είναι από ακρυλικό πλαστικό με διαφάνεια για να βλέπετε στο εσωτερικό της.Διαθέτει 3 θέσεις και είναι κατάλληλη για κρέμες, make up, πινέλα μακιγιάζ, μάσκαρα, κλπ. Διαστάσεις:Μήκος: 14 εκατοστάΜέγιστο ύψος: 12 εκατοστάΧ..
5,72€ Χωρίς ΦΠΑ:5,72€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-53695
Με την ακρυλική βάση οργάνωσης καλλυντικών μπορείτε να έχετε επιπλέον χώρο αποθήκευσης στο ντουλάπι σας, στον πάγκο του μπάνιου σας ή οπουδήποτε στο σπίτι σας. Τα 3 ράφια είναι φτιαγμένα από ακρυλλικό πλαστικό και το κάθε ράφι στηρίζεται πάνω στο άλλο με μεταλλικές ράβδους κάνοντας αυτή την θήκη μι..
26,06€ Χωρίς ΦΠΑ:26,06€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-52199
Χαρακτηριστικά:Οργανώνει και τακτοποιεί το μπάνιο και τα καλλυντικά σας.Η θήκη είναι από ακρυλικό πλαστικό με διαφάνεια για να βλέπετε στο εσωτερικό της.Διαθέτει 12 θέσεις για κραγιόν, θέσεις για μανό, κρέμες αλλά και πινέλα μακιγιάζ, και 4 συρτάρια για καλλυντικά και κοσμήματα. Διαστάσεις:Μήκος x ..
17,54€ Χωρίς ΦΠΑ:17,54€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-53874
Οργανώστε τα καλλυντικά σας και βάλτε τα σε τάξη με την συγκεκριμένη θήκη. Στο πάνω μέρος διαθέτει 15 θέσεις για μανό, κρέμες, πινέλα, αρώματα το οποίο είναι αποσπωμένο. Στο κάτω μέρος υπάρχουν 4 συρτάρια για να αποθηκεύεσετε κοσμήματα και καλλυντικά. Η θήκη είναι φτιαγμένη από ακρυλικό πλαστικό το ..
40,46€ Χωρίς ΦΠΑ:40,46€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-54450
Κάθε λεπτομέρεια στο μακιγιάζ είναι εύκολη υπόθεση!Θα είναι ο "καλύτερος φίλος" στο ταξίδι σας!Glamourous! Πάντα περιποιημένη και εμφανίσιμη! Είστε έτοιμες να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας κάθε στιγμή; Τα Led Φώτα του θα σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα πως βάφεστε, είτε είστε στο τρένο, είτε στο γρ..
9,16€ Χωρίς ΦΠΑ:9,16€