ΜΕΝΟΥ
καλάθι

Κοσμήματα

Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-18351
Μαγνητίστε το βλέμμα πάνω στην λάμψη και στην κομψότητα του Light Green Bracelet από την φετινή Spring - Summer Collection 2014 της Amaryllilda's Art. Μοναδικός συνδυασμός από strass δακτύλιο, κρεμαστή strass καρδιά με κλειδί, μεταλλικά στοιχεία σε απόχρωση του κίτρινου χρυσού και λαχανί χάντρε..
9,92€ Χωρίς ΦΠΑ:9,92€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-18352
Μαγνητίστε το βλέμμα πάνω στην λάμψη και στην κομψότητα του Purple Bracelet από την Spring - Summer Collection 2014 της Amaryllilda's Art. Μοναδικός συνδυασμός από strass δακτυλίους, μεταλλικά στοιχεία σε απόχρωση του κίτρινου χρυσού και μωβ χάντρες. Τα πολλαπλά υφασμάτινα μωβ λουράκια φέρνουν ..
7,90€ Χωρίς ΦΠΑ:7,90€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-18899
Γάντια για ζεστά και στυλάτα χέρια το χειμώνα. Τα γάντια δεν είναι μόνο για να κρατάνε τα χέρια μας ζεστά . Είναι ένα αξεσουάρ, που προσθέτει στυλ και μπορεί πολύ εύκολα να ολοκληρώσει και να εξυψώσει μία εμφάνιση. Ενισχύστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα άκρως θηλυκό αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι leopar..
13,88€ Χωρίς ΦΠΑ:13,88€
Κατασκευαστής: Globalexpress Κωδικός: GE-18898
Γάντια για ζεστά και στυλάτα χέρια το χειμώνα. Τα γάντια δεν είναι μόνο για να κρατάνε τα χέρια μας ζεστά . Είναι ένα αξεσουάρ, που προσθέτει στυλ και μπορεί πολύ εύκολα να ολοκληρώσει και να εξυψώσει μία εμφάνιση. Ενισχύστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα άκρως θηλυκό αξεσουάρ. Γυναικείο υφασμάτινο..
13,88€ Χωρίς ΦΠΑ:13,88€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)