ΜΕΝΟΥ
καλάθι

Κόλλες

Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26808------2
Βενζινόκολλα με βάση διαλύτες. Το Bostik Contact Adhesive είναι ένα extra δυνατό, διάφανο συγκολλητικό (βενζινόκολλα) που στεγνώνει γρήγορα. Επιδιορθώνει μια μεγάλη γκάμα υλικών στη στιγμή. Κολλάει: ξύλο, σκληρό χαρτόνι, μέταλλο, καουτσούκ, σκληρά πλαστικά, δέρμα, κ.α. Χώρα προέλευσης: Αγ..
3,60€ Χωρίς ΦΠΑ:3,60€
Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26821------2
Το Bostik Blu-Tack colour® είναι το αυθεντικό και το μόνο με την original ονομασία που το καθιέρωσε παγκοσμίως. Καθαρό, ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Παρέχει μια ιδανική εναλλακτική λύση για τις πινέζες, τα καρφιά και τις κολλώδεις ταινίες με πολλαπλές χρήσεις στο σπίτι, το γραφείο και το..
4,20€ Χωρίς ΦΠΑ:4,20€
Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26819------2
Το Bostik Blu-Tack original® είναι το αυθεντικό και το μόνο με την αυθεντική ονομασία που το καθιέρωσε παγκοσμίως. Καθαρό, ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Παρέχει μια ιδανική εναλλακτική λύση για τις πινέζες, τα καρφιά και τις κολλώδεις ταινίες με πολλαπλές χρήσεις στο σπίτι, το γραφείο και..
2,60€ Χωρίς ΦΠΑ:2,60€
Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26820------2
Το Bostik Blu-Tack White® είναι το αυθεντικό και το μόνο με την original ονομασία που το καθιέρωσε παγκοσμίως. Καθαρό, ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Παρέχει μια ιδανική εναλλακτική λύση για τις πινέζες, τα καρφιά και τις κολλώδεις ταινίες με πολλαπλές χρήσεις στο σπίτι, το γραφείο και το ..
2,70€ Χωρίς ΦΠΑ:2,70€
Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26817------2
Το Bostik Epoxy FIX EXPRESS μίας εφαρμογής είναι ένα πανίσχυρο συγκολλητικό γενικής χρήσης 2 συστατικών σε σύριγγα με μύτη αυτόματης ανάμιξης. Δεν περιέχει διαλύτες και έχει αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, νερό και λάδια. Η μικρή ποσότητα 3gr το καθιστά ιδανικό για μία εφαρμογή σε μέταλλα, ξύ..
8,00€ Χωρίς ΦΠΑ:8,00€
Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26816------2
Το Bostik Epoxy FIX EXPRESS ένα πανίσχυρο συγκολλητικό γενικής χρήσης 2 συστατικών σε σύριγγα. Δεν περιέχει διαλύτες, και έχει αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, νερό και λάδια. Ιδανικό για εφαρμογές σε μέταλλα, ξύλα, τοιχοποιία, κεραμικά, γυαλί, δέρματα, λάστιχα, μοριοσανίδες, τσιμέντο, χαρτόνι,..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26818------2
Το Bostik Epoxy FIX METAL ένα εξαιρετικά ισχυρό συγκολλητικό μετάλλων 2 συστατικών σε σύριγγα, χωρίς διαλύτες, με αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, νερό και λάδια. Κατάλληλο για εφαρμογές σε σχεδόν όλα τα μέταλλα όπως σίδερο, ατσάλι, αλουμίνιο, χαλκό και μπρούτζο. Τρίβεται και βάφεται μετά την ..
9,80€ Χωρίς ΦΠΑ:9,80€
Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26807------2
Το Bostik All Purpose είναι ένα πολύ δυνατό συγκολλητικό πολλαπλών εφαρμογών, γενικής χρήσης και γρήγορης ωρίμανσης. Στεγνώνει γρήγορα και είναι κατάλληλο για μια μεγάλη γκάμα υλικών. Ιδανικό για γενικές συγκολλήσεις στο σπίτι και το γραφείο. Κολλάει: κεραμικά, πορσελάνη, μέταλλο, χαρτί, ξύλ..
2,40€ Χωρίς ΦΠΑ:2,40€
Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26812------2
Το Bostik Soft Plastics είναι ένα extra δυνατό, διάφανο ελαστικό συγκολλητικό που στεγνώνει γρήγορα και είναι ανθεκτικό στην υγρασία και το νερό. Ιδανικό για για ελαστικές επιδιορθώσεις στα περισσότερα μαλακά πλαστικά, φυσικό λάστιχο, τεχνητό καουτσούκ, Το Bostik Soft Plastics χρησιμοποιείτ..
4,30€ Χωρίς ΦΠΑ:4,30€
Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26810------2
To Bostik Fabric Glue (Sew Simple) είναι ένα δυνατό, εύκαμπτο συγκολλητικό για υφάσματα που στεγνώνει γρήγορα και αντέχει στο σιδέρωμα και το πλύσιμο στο πλυντήριο. Κολλάει όλων των ειδών τα υφάσματα, καθώς και μετάξι, εκτός από 100% νάυλον ή πολυεστερικά. Χώρα προέλευσης: Αγγλία...
4,90€ Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26815------2
Το Bostik Power Repair είναι ένα εξαιρετικά δυνατό, διάφανο συγκολλητικό νέας τεχνολογίας MS-Polymer που παρέχει μεγάλης διάρκειας ελαστική συγκόλληση για σχεδόν οποιοδήποτε υλικό. Έχει μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα, είναι αδιάβροχο και λειτουργεί ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Κολλάε..
9,40€ Χωρίς ΦΠΑ:9,40€
Κατασκευαστής: Bostik Κωδικός: 26814------2
Η Bostik Super Glu Non-Drip Gel είναι μία ταχυστέγνωτη κυανοακρυλική κόλλα στιγμής σε μορφή Gel για πορώδεις επιφάνειες για ισχυρές και άμεσες συγκολλήσεις. Ιδανική για συγκολλήσεις υψηλού εφελκυσμού σε επιφάνειες από ξύλο, πορσελάνη, σκληρά πλαστικά, καουτσούκ, laminate, μέταλλα κλπ. Κολλάει..
3,10€ Χωρίς ΦΠΑ:3,10€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 67 (6 Σελ.)